🚚 Nové možnosti dopravy 🚚 - výdejní místa : DPD Pick-Up - 90 Kč nebo BALÍKOVNA - 65 Kč .
Logo
8:30 - 21:00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. ÚVOD / HOME PAGE
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
OBLÍBENÉ KATEGORIE ZBOŽÍ :




Z POSLEDNÍHO NEWSLETTERU :









KVALITNÍ NĚMECKÁ DROGERIE

Prodáváme

kvalitní prací prášky z Německa a z Rakouska, německé a rakouské aviváže, přípravky do myčky nádobí, saponáty na nádobí, různé čistící prostředky, sprchové gely, kosmetiku

Německé a rakouské prášky na praní lépe perou, přitom nejsou předražené. Některé produkty jsou v našem eshopu dokonce lacinější než ty v kvalitě pro východní trh prodávané v ČR.

Prací prášky z dovozu si můžete vybrat od těchto značek: Ariel, Coral, Dalli, Dash, Dixan, Fewa, Frosch, Hoffmanns, Lenor, Omo, Persil, Perwoll, Weisser Riese. Německé aviváže Lenor, Kuschelweich, Softlan, Vernel, Frosch a rakouskou aviváž Silan.

Přejeme příjemný nákup.     

 
 
 
 
 
 
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Pavla Křenková, se sídlem Pavla Lista 1866, 250 01  Brandýs nad Labem,  IČ 02070553 zapsaná v Živnostenském rejstříku  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti   (Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete.)
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme cca 12x do roka.
Důležité informace

Obchodní podmínky

GDPR

 

Doprava k zákazníkovi

 VÝDEJNÍ MÍSTAod 60 Kč 

  • Balíkovna - 65 Kč do 15 kg
  • Uloženka + Uloženka partner, DPD Pick-up
  • Zásilkovna ... váhové omezení do 5 kg
  • Balík na poštu od 90 Kč

 KURÝREM na adresu  

  • We/Do (dříve InTime) ... spedice ... 100 Kč nebo  ZDARMA při nákupu nad 2.000 Kč 
  • balík do ruky od 120,- Kč

 

 

Sledujte náš Facebook

 
Kontakt - zákaznická podpora
Pavla Křenková
Pavla Křenková
8:30 - 21:00 hodin
2022© hygi-market.cz - všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz