Logo
8:30 - 22:00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. ÚVOD / HOME PAGE
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Pavla Křenková www.dovozdrogerie.cz , se sídlem Pavla Lista 1866, 250 01  Brandýs nad Labem, IČ 0207 0553, zapsaná na Živnostenském úřadě v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru - např. Externí mailingový nástroj - zatím není využíván
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    • Využívané přepravní firmy
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme cca 1x za 14 dní.
Důležité informace

Obchodní podmínky

GDPR


 

OSOBNÍ ODBĚR a ROZVOZ do 10 km 

ZDARMA nebo za 30 Kč

  • st. metra linky B v ranních hodinách 
  • v úterý na Proseku v Bille
  • na vybraná místa rozvoz zdarma nebo za 30 Kč
  • můžete si sami vyzvednout v sídle firmy (vždy musí být objednávka zaslána předem a potvrzen den a čas vyzvednutí) na adrese : Pavla Lista 1866, Brandýs nad Labem
Doprava k zákazníkovi

VÝDEJNÍ MÍSTA od 60 Kč

  • Uloženka ... zdarma od nákupu nad 1500 Kč 
  • DPD Pick-up ... zdarma od nákupu nad 1500 Kč
  • Zásilkovna ... váhové omezení do 10 kg
  • Balík na poštu ...sleva na 100 Kč při nákupu nad 2000 Kč

KURÝREM na adresu od 90 Kč

  • DPD ... kurýr ... sleva na 65 Kč      při nákupu nad 2000 Kč
  • In Time ... spedice ...ZDARMA      při nákupu nad 2.000 Kč 
  • balík do ruky ...sleva na 100 Kč     při nákupu nad 2000 Kč 
Sledujte náš Facebook
 

 
Kontakt - zákaznická podpora
Pavla Křenková
Pavla Křenková
8:30 - 22:00 hodin
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.