Logo
8:30 - 22:00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. ÚVOD / HOME PAGE
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu  Pavla Křenková, se sídlem Pavla Lista 1866, 250 01 Brandýs nad Labem , IČ 02070553, zapsaná Živnostenském rejstříku vedeném na Městském úřadě Brandýs nad Labem - Stará Boleslav , (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu hygimarket@gmail.com  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme cca 1x za 14 dní.
Důležité informace

Obchodní podmínky

GDPR


 

OSOBNÍ ODBĚR a ROZVOZ do 10 km 

ZDARMA nebo od 30 Kč

  • st. metra linky B v ranních hodinách 
  • v úterý na Proseku v Bille
  • na vybraná místa rozvoz zdarma nebo za 30 Kč
  • můžete si sami vyzvednout v sídle firmy (vždy musí být objednávka zaslána předem a potvrzen den a čas vyzvednutí) na adrese : Pavla Lista 1866, Brandýs nad Labem
Doprava k zákazníkovi

VÝDEJNÍ MÍSTA od 60 Kč

  • Uloženka ... zdarma od nákupu nad 1500 Kč 
  • DPD Pick-up ... zdarma od nákupu nad 1500 Kč
  • Zásilkovna ... váhové omezení do 10 kg
  • Balík na poštu ...sleva na 100 Kč při nákupu nad 2000 Kč

KURÝREM na adresu od 90 Kč

  • DPD ... kurýr ... sleva na 75 Kč      při nákupu nad 2000 Kč
  • In Time ... spedice ...ZDARMA      při nákupu nad 2.000 Kč 
  • balík do ruky ...sleva na 100 Kč     při nákupu nad 2000 Kč 
Sledujte náš Facebook
 

 
Kontakt - zákaznická podpora
Pavla Křenková
Pavla Křenková
8:30 - 22:00 hodin
2020 © hygi-market.cz - všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.