🚚 Nové možnosti dopravy 🚚 - výdejní místa : DPD Pick-Up - 90 Kč nebo BALÍKOVNA - 65 Kč .
Logo
8:30 - 21:00 hodin
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. ÚVOD / HOME PAGE
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
OBLÍBENÉ KATEGORIE ZBOŽÍ :




Z POSLEDNÍHO NEWSLETTERU :









KVALITNÍ NĚMECKÁ DROGERIE

Prodáváme

kvalitní prací prášky z Německa a z Rakouska, německé a rakouské aviváže, přípravky do myčky nádobí, saponáty na nádobí, různé čistící prostředky, sprchové gely, kosmetiku

Německé a rakouské prášky na praní lépe perou, přitom nejsou předražené. Některé produkty jsou v našem eshopu dokonce lacinější než ty v kvalitě pro východní trh prodávané v ČR.

Prací prášky z dovozu si můžete vybrat od těchto značek: Ariel, Coral, Dalli, Dash, Dixan, Fewa, Frosch, Hoffmanns, Lenor, Omo, Persil, Perwoll, Weisser Riese. Německé aviváže Lenor, Kuschelweich, Softlan, Vernel, Frosch a rakouskou aviváž Silan.

Přejeme příjemný nákup.     

 
 
 
 
 
 
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas firmě PAVLA KŘENKOVÁ, se sídlem Pavla Lista 1866, 250 01 Brandýs nad Labem, IČ 02070553 zapsaná v Živnostenském rejstříku vedeném na Městském úřadě v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době nejsou využívány.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoliv odhlásit. Zasíláme cca 12x do roka.
Důležité informace

Obchodní podmínky

GDPR

 

Doprava k zákazníkovi

 VÝDEJNÍ MÍSTAod 60 Kč 

  • Balíkovna - 65 Kč do 15 kg
  • Uloženka + Uloženka partner, DPD Pick-up
  • Zásilkovna ... váhové omezení do 5 kg
  • Balík na poštu od 90 Kč

 KURÝREM na adresu  

  • We/Do (dříve InTime) ... spedice ... 100 Kč nebo  ZDARMA při nákupu nad 2.000 Kč 
  • balík do ruky od 120,- Kč

 

 

Sledujte náš Facebook

 
Kontakt - zákaznická podpora
Pavla Křenková
Pavla Křenková
8:30 - 21:00 hodin
2022© hygi-market.cz - všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz